تفاوت زردچوبه عطاری و زردچوبه نانو

یکی از خواص مهم زردچوبه، خاصیت ضد التهابی قوی آن است. این ادویه حاوی یک ترکیب فعال به نام کورکومین است که دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدان و ضد میکروبی است. کورکومین به طور طبیعی التهاب را در بدن کاهش می دهد و به همین دلیل ممکن است برای سلامتی کلیه ها مفید باشد.

با این وجود، محتوای کورکومین زردچوبه چندان زیاد نیست و از نظر وزنی حدود 3 درصد آن را تشکیل می دهد.

در بیشتر مطالعاتی که روی این گیاه دارویی انجام شده است از عصاره های زردچوبه استفاده شده است که بیشتر از کورکومین تشکیل شده و دوزهای مورد استفاده معمولا بیش از یک گرم در روز بوده اند.

دستیابی به این سطوح تنها با استفاده از ادویه زردچوبه در غذاها دشوار است همچنین متاسفانه، کورکومین به خوبی در جریان خون جذب نمی شود چرا که کورکومین محلول در چربی می باشد .

از سویی دیگر مصرف بیش از حد زردچوبه با هدف دستیابی به مقدار بیشتر کورکومین ممکن است خطر ابتلا به سنگ های کلیه را افزایش دهد. این به دلیل وجود اگزالات در زردچوبه است. اگزالات ها می توانند با کلسیم پیوند تشکیل داده و اگزالات کلسیم نامحلول شکل بگیرد که از دلایل تشکیل سنگ های کلیه است.

راه حل چیست ؟؟؟

زردچوبه فرآوری شده با فناوری نانو

به طور خلاصه در این فرآیند اگزالات موجود در زردچوبه حذف شده و تنها ماده موثره زردچوبه که همان کورکومین می باشد از آن استخراج میگردد و همچنین به دلیل خاصیت محلول در چربی بودن کورکومین و در نتیجه جذب پایین آن در بدن ، طی این فرایند کورکومین محلول د رآب میگردد و بدین ترتیب معجزه طبیعت متولد می گردد .

nazockdast وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *