زردچوبه طلای گیاهی و معجزه طبیعت


ز که گاهی اوقات به نام زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز شناخته می شود، گیاهی است که در آسیا و آمریکای مرکزی رشد می کند.
پزشکی سنتی هندی زردچوبه را برای طیف گسترده ای از شرایط سلامت توصیه کرده است که از آن جمله می توان به درد مزمن و التهاب اشاره کرد. پزشکی غربی نیز زردچوبه را به عنوان یک عامل کاهنده درد و شفابخش مورد مطالعه قرار داده است.
این محصول حاوی ترکیباتی است که از خواص دارویی برخوردار هستند و به نام کورکومینوئیدها شناخته می شوند. کورکومین مهمترین ترکیب موجود در زردچوبه است.
کورکومین ماده فعال اصلی موجود در زردچوبه است که از خواص ضد التهابی قوی برخوردار است و به عنوان یک آنتی اکسیدان بسیاری قوی نیز شناخته می شود.
با این وجود، محتوای کورکومین زردچوبه چندان زیاد نیست و از نظر وزنی حدود 3 درصد آن را تشکیل می دهد.
در بیشتر مطالعاتی که روی این گیاه دارویی انجام شده است از عصاره های زردچوبه استفاده شده است که بیشتر از کورکومین تشکیل شده و دوزهای مورد استفاده معمولا بیش از یک گرم در روز بوده اند.
دستیابی به این سطوح تنها با استفاده از ادویه زردچوبه در غذاها دشوار است.
از این رو، اگر قصد دارید آثار کامل را تجربه کنید، نیازمند استفاده از یک مکمل حاوی مقادیر چشمگیر کورکومین هستید.